مرکز بهداشت شماره دو مشهد

پلمپ 11مرکز تولید زولبیا و بامیه ی غیربهداشتی درراستای حفظ سلامت شهروندان درماه رمضان

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

باتوجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و تولید زولبیا و بامیه وا فزایش مصرف این ماده غذایی دراین ایام،بازرسی مراکز تولید زولبیا در برنامه بازرسا ن بهداشت محیط قرار گرفت.مهندس غلامیان مسئول واحدبهداشت محیط وحرفه ای بااعلام این  خبر اظهار داشت :در بازرسی از این اماکن رنگ مصرفی و روغن از اهمیت ویژه ای برخودار می باشد که روغن با دستگاههای سنجش پرتابل کنترل می شود.وی خاطر نشان کرد:رنگ به عنوان یکی از مشخصه های کیفی ماده غذایی می باشد.که از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است و از طرفی رنگ های مصنوعی و شیمیایی از نظر مصرف انسانی مضر و می تواند باعث عوارض جبران ناپذیری برای سلامت مصرف کننده باشد .این فرآورده‌ها باید دارای فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی قابل قبول باشند تا سلامت مصرف‌کننده را به خطر نیاندازد. وجود پراکسید و ترکیبات ناشی از استفاده از روغن نامناسب، حرارت بالا و استفاده مکرر و بیش از حد مجاز روغن باعث ایجاد رادیکال‌های آزاد بیشتری می‌شود که این رادیکال‌ها نه تنها منجر به فساد مواد غذایی می‌گردد بلکه در اثر استفاده دراز مدت، به بافت‌های بدن آسیب رسانده و عاملی برای ایجاد سرطان، بیماری‌های التهابی، آترواسکلروز و…، می‌شود.دکترعلی اصغرمحمودی رییس مرکزبهداشت شماره دومشهد باتاییداین خبراظهارداشت در  راستای بازرسی بهداشتی از 63کارگاه تولید زولبیادرمنطقه تحت پوشش مرکزبهداشت شماره دومشهدنمونه برداری از روغن و رنگ انجام شد که تعداد 11 باب کارگاه تولیدی  توسط بازرسین بهداشت محیط این مرکزبه علت استفاده ی رنگ غیرمجاز به فوریت پلمپ گردیده وازتولیدزولبیا وبامیه باشرایط غیربهداشتی جلوگیری به عمل آمد.


روابط عمومی مرکز بهداشت شماره 2 مشهد