مرکز بهداشت شماره دو مشهد

تشدید نظارت های بهداشتی مرکز بهداشت شماره دو مشهد بر تهیه و توزیع مواد غذایی و نان جهت حفظ سلامت زائرین

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در  دهه پایانی صفر و با توجه به  اهمیت حفظ و تأمین سلامت زائرین در این ایام، مرکز بهداشت شماره دو فعالیت‌های نظارتی خود را با هدف ارتقای سطح بهداشت عمومی و تضمین سلامت زائرین تشدید کرده است. آقای دکتر اسماعیلی با اعلام این خبر کفتند: یکی از مهم‌ترین اقدامات این مرکز، نظارت دقیق بر تهیه و توزیع نان به عنوان یکی از اقلام اساسی تغذیه زائرین است. در راستای این هدف، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو با حضور مستمر در نانوایی‌ها و محل های طبخ نان در مواکب و مراکز توزیع نان، بر رعایت اصول بهداشتی در تمامی مراحل تولید، پخت، و توزیع نان نظارت می نمایند.

 این نظارت‌ها شامل بررسی وضعیت بهداشت فردی کارکنان، کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی، شرایط نگهداری و انبار آرد و نان، و رعایت پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با بیماری‌های واگیر است.

 ایشان افزودند: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، برخوردهای قانونی لازم انجام خواهد شد تا از بروز هرگونه مشکل بهداشتی برای زائرین جلوگیری شود.

همکاری مستمر نانوایی‌ها و مراکز توزیع با مأمورین بهداشت، نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه و زائرین ایفا می‌کند، مرکز  بهداشت از عموم مردم و زائرین عزیز نیز درخواست دارد که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه‌های مربوطه گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی لازم صورت گیرد. امید است که با تلاش‌های مشترک، شاهد برگزاری مراسمی ایمن و سالم برای تمامی زائرین باشیم.