همایش پیاده روی هفته سلامت مردان

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

در سال جاری میلادی هفته ملی سلامت مردان از 13 الی 19 ژوئن برابر با 23 الی 29 خرداد 1401 در کشورهای عضو شبکه جهانی سلامت مردان مورد توافق قرار گرفت واین فرصت مغتنمی برای  اطلاع رسانی و حساس سازی جامعه در خصوص اهمیت سلامت جسمی و روانی مردان و تاثیر آن در خانواده است. به این مناسبت همایش پیاده روی توسط مرکز بهداشت شماره دو مشهد با همکاری و حضور جمعی از مسئولین  مرکز خدمات حوزه های علمیه خراسان رضوی،جامعه المصطفی مشهد و شهرداری منطقه 5 برگزار شد. در این برنامه پس از طی مسافت تعیین شده آقای دکتر غلامپور معاون فنی مرکز بهداشت شماره دو مشهد به بیان اهمیت سلامت مردان و نقش آموزش درافزایش آگاهی سواد سلامت به منظور حفظ سلامت، پیشگیری از بیماری ها و اهمیت سلامت جسمی وروانی مردان در خانواده پرداختند و حاضرین را تشویق به تحرک بدنی و رعایت اصول شیوه زندگی سالم نمودند. معاون فنی مرکز همچنین از حاضرین خواستند در گام اول با مراجعه به مراکز و پایگاه های سلامت به بررسی سلامت خود و انجام آزمایشات معمول اقدام نمایند. این مراسم با انجام مسابقه دارت و اهداء هدایا به برندگان پایان یافت.

روابط عمومی مرکزبهداشت شماره دو مشهد